Hout Luyten bestaat sedert 1918. Het bedrijf werd opgericht als familiebedrijf door de heer Denis Luyten. In 1953 nam zijn zoon Leopold Luyten de leiding van het bedrijf over. Het familiale karakter werd steeds behouden, ook na 1955, toen de firma het statuut van BVBA kreeg. Na 25 jaar werd de BVBA in 1981 omgevormd tot een NV en in 1986 nam de heer Alfons Luyten de leiding van de firma als afgevaardigd bestuurder over.

Door regelmatige en verantwoorde investeringen is men erin geslaagd het bedrijf steeds modern te houden. Zo werd er enkele jaren geleden een nieuwe bedrijfshal gebouwd met aanpalend een ruime parking voor de bezoekers van de toonzaal. In 2015 werd de bestaande toonzaal uitgebreid met een nieuwe bijkomende toonzaal van 700 m2.

Hout Luyten stelt momenteel 18 arbeiders en 17 bedienden tewerk. Daarnaast beschikt het bedrijf over 2 vertegenwoordigers die dagelijks de klant-schrijnwerker bezoeken.

Openingsuren

Waarom kiezen voor Hout Luyten?
 • 100 jaar ervaring
 • Familiebedrijf
 • Persoonlijk en klantvriendelijk contact
 • Ruim assortiment
 • Kwalitatieve en duurzame producten
 • Uitgebreide toonzaal
 • Steeds innoverend
 • Back to Top

  HOUT LUYTEN

  Al 4 generaties lang, sinds 1918, zit de liefde voor het hout verweven in de producten die u bij Hout Luyten vindt. Bezoek onze toonzaal en u ziet meteen wat we bedoelen...

  Facebook

  Contactgegevens

  Molenstraat 62
  2200 Morkhoven (Herentals)
  Tel 014 26 36 31
  Fax 014 26 36 32
  info@houtluyten.be
  www.houtluyten.be
  Btw BE 0403.778.831
  Beste Klanten,

  Met het oog op de maatregelen genomen door de federale overheid met betrekking tot het bestrijden van het Corona virus, willen we u informeren over de door ons genomen maatregelen.

  Wij sluiten onze poorten & toonzalen vanaf woensdag 18 maart om 12u, en blijven werken achter gesloten deuren met een aangepast uurrooster (maandag tem donderdag van 8u - 12u en van 12.45u - 16.45u, en vrijdag tot 15.45u).

  Bestellingen worden nog aangenomen via mail of telefoon. Deze worden bij voorkeur uitgeleverd door onze chauffeurs. Kleine bestellingen op afhaling zijn mogelijk enkel voor onze professionele klanten die reeds in ons systeem zijn opgenomen. Deze bestellingen zullen buiten aan de hoofdpoort (Molenstraat) worden gelegd na telefonisch overleg.

  Met het welzijn van onze medewerkers steeds voorop, blijven alle richtlijnen inzake hygiëne strikt opgevolgd (handhygiëne, 1.5 m afstand nemen, hoesten in de ellenboog,…).

  Wij volgen de evolutie en overheidsbeslissingen op de voet en zullen zeer snel communiceren mochten er wijzigingen zijn.

  We moedigen iedereen aan om via zijn persoonlijk gedrag een bijdrage te leveren in de strijd tegen het coronavirus.

  Bij vragen, aarzel niet om ons te contacteren, Het Hout Luyten Team
  +