Volledig assortiment: Steico

SteicoLogo2

Voordelen Steico
 • Beperking van koudebruggen
 • Zeer stabiel, ook in grote lengtes
 • Licht in gewicht
 • Extreem sterk : grote spanwijdtes
 • Eenvoudige installatie van leidingen
 • Ook beschikbaar mèt isolatie
 • Gemakkelijk te verzagen
 • Steico Joist I-ligger

  De grondstof voor de I-liggers is hout. Hout wordt sinds eeuwen gebruikt als bouwmateriaal en heeft al méér dan zijn diensten bewezen in dak-, vloer- en wandconstructies. Met Steico Joist benutten we alle eigenschappen van hout als bouwmateriaal, maar in een verbeterde vorm. De I-liggers zijn zó ontworpen, dat er slechts materiaal gebruikt wordt waar strikt noodzakelijk. Steico Joist is bijgevolg net zo sterk als massief houten balken, maar duidelijk lichter in gewicht. Bovendien verminderen ze het energieverbruik in de woning door het beperken van koudebruggen.

  Steico LVL

  Steico LVL bestaat uit meerdere lagen van ongeveer 3mm dikke, onderling verlijmde grenen- en vurenfineren. Dankzij een ver doorgevoerde selectie van de fineerbladen worden zeer homogene bouwelementen geproduceerd. Deze opbouw verleent Steico LVL maximale sterkte en een hoge dimensionele stabiliteit.

  → www.steico.com

  Steico1

  Steico2

  Steico3

  Back to Top

  HOUT LUYTEN

  Al 4 generaties lang, sinds 1918, zit de liefde voor het hout verweven in de producten die u bij Hout Luyten vindt. Bezoek onze toonzaal en u ziet meteen wat we bedoelen...

  Facebook

  Contactgegevens

  Molenstraat 62
  2200 Morkhoven (Herentals)
  Tel 014 26 36 31
  Fax 014 26 36 32
  info@houtluyten.be
  www.houtluyten.be
  Btw BE 0403.778.831
  Beste Klanten,

  Met het oog op de maatregelen genomen door de federale overheid met betrekking tot het bestrijden van het Corona virus, willen we u informeren over de door ons genomen maatregelen.

  Wij sluiten onze poorten & toonzalen vanaf woensdag 18 maart om 12u, en blijven werken achter gesloten deuren met een aangepast uurrooster (maandag tem donderdag van 8u - 12u en van 12.45u - 16.45u, en vrijdag tot 15.45u).

  Bestellingen worden nog aangenomen via mail of telefoon. Deze worden bij voorkeur uitgeleverd door onze chauffeurs. Kleine bestellingen op afhaling zijn mogelijk enkel voor onze professionele klanten die reeds in ons systeem zijn opgenomen. Deze bestellingen zullen buiten aan de hoofdpoort (Molenstraat) worden gelegd na telefonisch overleg.

  Met het welzijn van onze medewerkers steeds voorop, blijven alle richtlijnen inzake hygiëne strikt opgevolgd (handhygiëne, 1.5 m afstand nemen, hoesten in de ellenboog,…).

  Wij volgen de evolutie en overheidsbeslissingen op de voet en zullen zeer snel communiceren mochten er wijzigingen zijn.

  We moedigen iedereen aan om via zijn persoonlijk gedrag een bijdrage te leveren in de strijd tegen het coronavirus.

  Bij vragen, aarzel niet om ons te contacteren, Het Hout Luyten Team
  +